perjantai 22. kesäkuuta 2018

MITEN VIETTÄÄ JUHANNUS PILAAMATTA LAIHISTA


Näillä keinoilla selviät juhannuksesta pilaamatta projektiasi
Juhlapyhät tuntuvat hirvittävän monen elämäntapamuuttujan mieltä. Miten sitten varautua juhliin ja lomiin, niin ettei projekti kärsi?

Lähtökohtaisesti painonpudotus ja siihen liittyvä projektit eivät mene pilalle, jos noudattaa kuuluisaa 80/20 sääntöä. Eli jos suurin osa ruokailustasi on kunnossa, ei lopulla 20 prosentilla ole nii väliä. Ongelma on kuitenkin siinä, jos herkuttelu jää päälle. Monelle voi toimia parhaiten se, että pitää tiukkaa linjaa koko projektin ajan, eikä anna löysäilylle yhtään siimaa. Se toimii tietenkin parhaiten, mutta moni kuitenkin haluaa herkutella edes silloin tällöin.
Omien valmennettavieni kanssa kiinnitämme huomiota myös ennakointiin. Vaikkakin juhannus on tulossa, sitä ei kannata löydä läskiksi jo perjantaina. Ennakoi siis, ja päätä etukäteen koska aijoit herkutella ja joustaa ruokavaliostasi. On myös olemassa vaikka ja mitä vaihtoehtoja perinteiselle grilliruoalle. Mitä jos kokeilisit grillailla vaikka kasviksia, broileria, lihaa, ja parsaa. Kannattaa myös tiedostaa se, että uusia ruokailutottumuksia olisi hyvä löytää, eikä ajatellakaan uutta ruokavaliota ns. rajoitettuna ja jonkun määräämänä juttuna. Olipa projektisi mikä tahansa, vanha elämäntapasi ja ruokailusi ei ole toiminut, koska olet tekemässä elämäntapamuutosta. Voisiko siis parsan grillaamiseen koittaa suhtautua uutena valintana, eikä niinkään hyvänä valintana projektin kannalta. Olet tekemässä muutosta sinua varten, ja varmasti hyvinvointisi kannalta. Muista myös, että teet projektia itseäsi varten, joten se on vain sinulta pois, tai sinulle lisää mitä valitset. Jokaisella valinnalla on väliä, se on joko kunnianosoitus tai mielenosoitus kropallesi.
 Kannattaa myös tiedostaa jo etukäteen fiilis mikä tulee maanantai aamuna, jos vedät koko juhannuksen tutulla kaavalla. Tee siis fiksuja valintoja, ei niin fiksujen ohella 😊 Pidä 80/20 sääntö kirkkaana mielessä, ja pyri saavuttamaan maanantai aamuna fiilis, jossa voit olla ylpeä itsestäsi, eikä äärimmäisen pettynyt.

Ihanaa juhannusta tyypit<3
Nitsku& Fitverstas Team

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin käynnistäsi, kiitos!