maanantai 9. heinäkuuta 2018

KUKA ON VEERA?

Heippa! Täällä kirjoittelee Veera, 21-vuotias personal trainer. Perheeseeni kuuluu avomies, jonka kanssa asustelen Pyhäjärvellä sekä kaksi koiraa, jotka majailevat vanhempieni luona. Olen luonteeltani iloinen ja huumorintajuinen mutta myös rauhallinen. Energiaa olisi vaikka muille jakaa, mutta välillä on niitäkin päiviä kun sohvalta ei jaksaisi millään nousta. Mutta kaikillahan on joskus väsyneempiä päiviä, niistä ei ole mitään haittaa. Vai mitä? 
Valmistuin ylioppilaaksi keväällä 2016, jonka jälkeen vietin yhden välivuoden paiskien töitä ABC:n liikennemyymälätyöntekijänä. Seuraavana keväänä pistin hakemusta fysioterapeutin opintoihin, jolloin pääsy toiseen vaiheeseen jäi vain puolesta pisteestä kiinni. Silloin masensi, en halunnut viettää toistakin välivuotta vain kassan takana. Sitten sain idean, että haluan opiskella personal traineriksi. Kyselin Fitverstaan tiimisivulla, missä heidän valmentajansa olivat opiskelleet ja pian sainkin Mirjalta viestiä, jossa hän kysyi, haluaisinko lähteä heidän elokuussa alkavaan MPTkoulutukseen mukaan. Ja meitsihän lähti. Ne seitsemän kuukautta olivat unohtumattomia, tuli paljon uutta tietoa sekä mahtavia ystäviä. 
Tänä keväänä kokeilin onneani uudestaan fysioterapeutin suhteen, mutta tällä kertaa pisteet jäivät todella alhaisiksi rajoihin nähden. Niinpä päätin hakea Vuokattiin liikunnan ammattitutkintoon. Onnekseni pääsin sisään ja vuoden päästä olen taas yhtä uutta kokemusta rikkaampana ja laajemmalla tietotaidolla. Liikunnan ammattitutkinto eli LAT on 9kk mittainen monimuotokoulutus, eli pystyn käymään viikot töissä ja kerran kuukaudessa meillä on sitten lähiopetuspäiviä Vuokatissa. Tulen siis vierailemaan Vuokatissa kuukausittain, mikäli haluaisit päästä mun ohjaukseen sillä suunnalla. Käyn siellä myös pt-putken uudestaan, varmasti tulee vastaan hieman erilaista ja uutta tietoa. Ja siihen pt-putkeenhan kuuluu harjoitusasiakas, eli mikäli valmennus kiinnostaa hieman huokeammalla hinnalla, niin kannattaa ottaa yhteyttä!


Tulevaisuudestani en oikein osaa vielä sanoa. Fysioterapeutin opiskelu kiinnostaisi kyllä, mutta mikäli ensi vuonna en pääse, niin ehkä kokeilen jotain muuta. Kuopiossa alkaa nyt toista vuotta Wellness tradenomin opinnot, se voisi olla myös kiinnostava. Lisäksi haluaisin opiskella hierojaksi, spinning ohjaajaksi ja käydä mahdollisimman monia lisäkoulutuksia liikunta-alaan liittyen. Mutta mullahan on vielä monta vuotta aikaa, saa nähdä mitä kaikkea on tullut opiskeltua kymmenen vuoden kuluttua. Kymmenen vuoden päästä olen 31-vuotias, huhhuh. 


Mutta haluatte varmaan tietää vähän enemmän musta, niin kuin valmentajana. En kutsuisi itseäni vielä ammattilaiseksi, mutta tietoa ja taitoa minulta kyllä löytyy. Valmentajana olen tsemppaava ja helposti lähestyttävä, kuuntelen asiakkaan jokaisen toiveen ja pyrin toteuttamaan ohjelmat niiden mukaan. Olen myös tarvittaessa tiukka, mutta kuitenkin johdonmukainen. Patistan valmennettaviani aina asiakkaasta riippuen enemmän tai vähemmän: viimeisiä toistoja tehdään just niin paljon kuin mä sanon! Välillä toki treenataan rennommin ja opetellaan asiakkaille uusia asioita, kuten putkirullausta. Lähden myös mielelläni asiakkaan kanssa lenkille (kävelylenkit on pop, samoten sauvakävelylenkit vaativammassa maastossa) tai vaikka pyöräilemään. Uimahalli tulee tutuksi nyt syksyllä, jotenka mun kanssa voi lähteä myös uimaan! Asiakasryhmäni on koostunut tähän mennessä lähinnä kiinteytyjistä sekä kotitreenaajista. Rakastan tehdä kotitreeniohjelmia, vaikken itse hirveästi kotona treenaa. Asiakkaani ovat kehuneet varsinkin tekemiäni kuminauhaohjelmia, kumpparit ovat ehkä paras mahdollinen treeniväline. Mutta hei, mun messiin olet tervetullut - oli sun tavoite sitten painonpudotus tai massan lisäys. Huomion kaikki asiakkaani yksilöinä ja jokainen ohjelma ja treeni muodostetaan juuri sun tavoitteidesi mukaan. Tutustu lisää ja ota yhteyttä! :)


Valmentajasivut

 veera.pesonen@fitverstas.com / 0400816097

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin käynnistäsi, kiitos!