maanantai 23. huhtikuuta 2018

UNELMAT JA KUTSUMUKSEN LÖYTYMINEN

UNELMAT JA KUTSUMUKSEN LÖYTYMINEN

Elätkö sä sun unelmaa, ootko löytänyt sun kutsumuksen?
Jos vastasit molempiin myöntävästi, oon tosi onnellinen sun puolesta. Jos et, annan sulle muutaman neuvon, miten lähteä tavoittelemaan konkreettisesti unelmiasi. Yksi suurimmista asioista on oman kutsumuksen löytäminen, jos et ole löytänyt sitä vielä, jatka etsimistä. Se löytyy kyllä, joillekin nopeammin kuin toisille. Jos uskot tietäväsi mikä se on, lähde sitä kohti vaikka pelottaisikin. Koska olisi parempi aika kuin nyt? Lupaan ettei koskaan. Oman kutsumuksen löytyminen, ja unelmat kulkevat usein hyvinkin lähellä toisiaan.


Hyvinvointi on laaja käsite, ravinnon ja liikunnan kanssa käsi kädessä kulkee henkinen hyvinvointi. Elääksemme väkevää elämää, meidän täytyy olla inspiroituneita asioista. Kun olemme inspiroituneita asioista, ja jahtaamme unelmiamme, elämästä tulee elämisen arvoista.  Etsitään siis asiat, joista olemme innoissamme, jos ei löydetä, etsitään kovemmin. Elämän suola on mielestäni unelmien jahtaamisessa, inspiraatiossa, kutsumuksen löytymisessä ja innostumisessa. Nuo kun pidämme tiukasti kiinni toisissaan ei pienet tai suuret vastoinkäymiset pysäytä meitä. Vaikka olisimme kuinka tukalassa tilanteessa, kutsumus ja unelmat pakottaa meidät kapuamaan sieltä ylös, ja nostamaan tasoa.  Inspiraation ja innostuksen löytyminen voi löytyä lapsuudesta, esimerkiksi asioista mitä tykkäsit tehdä pienenä. Hyvän suunnan tämän löytymiselle näyttää myös asiat, joista voisit puhua suu vaahdossa kadottaen ajantajun kokonaan.


Matkalla kohti unelmia tulee, ja pitää tulla epäonnistumisia. Tahtotilan ollessa tarpeeksi kova, epäonnistumiset eivät tunnu läheskään niin suurilta, kun katselemme kokonaiskuvaa omassa matkassa kohti unelmia. Tuskin haluat olla haavanlehti mikä luhistuu kylmän ilman tullessa. Anna siis epäonnistumisien tulla, nouset niistä joka kerta vahvempana, ja ne kasvattavat sinua. Niitä ei tarvitse pelätä, haasta itseäsi ja ota haasteita vastaan. Jos haluat jotain, tee asioita sen eteen, uskalla, käy epämukavuusalueella.  Jokainen päätös ja kaikki tekemisesi on askel lähemmäs tai kauemmas unelmaasi.

”aina kun huomaat olevasi enemmistön puolella, on aika pysähtyä miettimään vielä kerran”
-Mark Twain

Inspiroivaa maanantaita kaikille!

Nita & Fitverstas Team

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin käynnistäsi, kiitos!